"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Amerikaanse People 2.0 neemt TCP Solutions over

Internationale activiteiten TCP in Amerikaanse handen .

De internationale activiteiten van TCP Solutions komen in handen van People 2.o,  een Amerikaanse dienstverlener op het gebied van payrolling en beheer van freelance contracten.

TCP kwam afgelopen zomer uitgebreid het nieuws toen het bedrijf niet meer in staat bleek te zijn zzp’ers, die ingehuurd werden door onder andere ING, uit te betalen. Uiteindelijk leidden deze problemen tot het faillissement van de Nederlandse activiteiten van TCP.

TCP zette haar internationale payrollactiviteiten door in onder andere het VK, Duitsland, België en Scandinavië. Die activiteiten vallen vanaf nu dus onder de People 2.0 groep.

Wereldwijd netwerk

Rick Schevers, Managing Director van TCP:  “TCP is verheugd om lid te worden van de People 2.0 familie. We kunnen onze klanten nu in 32 extra landen bedienen. De fusie geeft ons op alle vlakken veel grotere slagkracht.”

People 2.0 nam eerder de Nederlandse payroller WePayPeople over. De overnames passen in de ambitie van People 2.0 om haar dienstverlening wereldwijd te kunnen aanbieden.  “Het is prachtig om te zien hoe ons bedrijf kan blijven groeien” zegt Erik Vonk, de CEO van People 2.0 in een reactie. “Onze klanten brengen mensen en werk bij elkaar. Wij kunnen er voor zorgen dat dienstverleners die kandidaten niet alleen vinden, maar ze ook – met de juiste contractvorm –  kunnen inzetten.  Altijd en overal ter wereld. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en meer mobiliteit” zo vindt Vonk, die in de jaren negentig verantwoordelijk was voor de Amerikaanse activiteiten van Randstad.

Bron: People 2.0

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie