"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ZZP365

Ben je opdrachtgever, intermediair, platform, MSP of zzp’er? Wij zorgen met moderne online zzp-tools en menselijke backoffice services voor toekomstbestendige oplossingen.

Op basis van ons All-in-one software platform regel jij al je zaken, van screening & bewaking tot projectmanagement en finance.

Upgrade naar de slimste manier van zzp’en

De wereld van zzp is dynamisch. Wij ondersteunen jou met onze onafhankelijke dienstverlening voor maatwerk-oplossingen. Zo behoud je de juiste focus op jouw expertise.

ZZP365 is geen bemiddelaar maar zorgt met moderne online zzp tools en menselijke backoffice services voor toekomstbestendige oplossingen. Wij zijn er voor alle stakeholders in de wereld van ZZP en geloven dat iedereen op een eenvoudige en eerlijke manier slimmer kan (samen)werken. De markt vraagt om maatwerk oplossingen, deze bieden we graag aan, desgewenst in white label. Zo wordt je maximaal ontzorgt.

Werk met overzichtelijke tools, krijg managementinformatie op maat en beheer je interne workflow. Door slimmer te werken bespaar je tijd en geld en ben je op de toekomst voorbereid.

ZZP365 stimuleert goed opdrachtgeverschap en enthousiasmeert gebruikers van het businesspakket om goed voor zichzelf te zorgen en verantwoord te ondernemen. Boost je business en beweeg mee naar de nieuwe norm!

Ga voor meer gemak, zekerheid en overzicht en upgrade naar de slimste manier van zzp’en

Robbert Jan de Rooij
Founder 

085-0787640