"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Partners - Bekijk hier alle partners

 
Tulpenfonds

Slechts 2 op de 10 zzp’ers heeft iets geregeld tegen arbeidsongeschiktheid, en 41% van alle zzp’ers heeft geen spaargeld of verzekering voor als er iets mis gaat. Dus dat betekent dat een bijzonder grote groep mensen flink in de problemen kan komen. Tulpenfonds wil hier verandering in brengen en biedt zelfstandigen daarom een passend vangnet bij arbeidsongeschiktheid, zodat iedere zelfstandige iets heeft om op terug te vallen wanneer hij of zij niet meer in staat is te werken.

Bekijk partner
 
ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is ruim 55 jaar (sinds 1961) dé belangenbehartiger van ondernemers in de flexbranche in Nederland en leidend in de wereld van flexibel werk. Met ruim 560 leden -variërend van grote, middelgrote tot kleine ondernemingen- vertegenwoordigt de brancheorganisatie circa 65 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

Bekijk partner
 
Brainnet

Brainnet is dé intermediair op het gebied van externe inhuur en geeft invulling aan de inhuurstrategie van toonaangevende opdrachtgevers.

Bekijk partner
Compagnon logo
 
Compagnon

Compagnon is HR-specialist en biedt complete oplossingen voor recruitment-, flex- en careermanagement. Wij helpen mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt.

Bekijk partner
 
Jellow

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen zonder tussenkomst van een intermediair.

Bekijk partner
 
Reijn

Als netwerkorganisatie zijn wij de schakel tussen professionals en organisaties in de publieke sector. Samen met onze partners verbinden en ontzorgen wij organisaties en professionals.

Bekijk partner
de staffing groep logo
 
Staffing Groep

De Staffing Groep (DSG) is in 1986 opgericht vanuit de overtuiging dat een Zelfstandig Professional ook als een zelfstandige gezien wil worden en geen onderdeel is van een grotere organisatie.

Bekijk partner
 
AIM4

De beste interim managers kennen, dat is onze kracht.
AIM4 Interim Management verbindt ca. 375 zelfstandige interim managers en specialisten.

Bekijk partner