"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

NBBU

De NBBU is dé brancheorganisatie voor 1.300 arbeidsbemiddelaars, met name in het mkb. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid.   

Betrouwbaarheid

Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Lidmaatschap van de NBBU is daarom een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vakmanschap

De goed opgeleide, professionele intercedenten van uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen hierbij met onder meer vakinhoudelijke cursussen en trainingen en specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Transparantie

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

Kortom, de NBBU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare flexonderneming van doen hebt.