"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Verloning.nl

De arbeidsmarkt verandert en we zien steeds meer partijen die organisaties ondersteunen bij de inhuur voor opdrachtgevers en partijen die graag werken met zelfstandige professionals. Echter ontbrak een structurele oplossing gericht op de zelfstandige professionals, tot nu toe… Met Verloning.nl als partner in het verlonen van zelfstandige professionals ben je verzekerd dat het echt goed geregeld is voor opdrachtgever en freelancer!

Als dienstverlener voor zelfstandige professionals  zorgen we dat alle afdrachten vooraf geregeld zijn en bieden we de beste voorwaarden om verzekerd te zijn van een goede verloning.  Naast de vrijwaring van de opdrachtgever voor fiscale en arbeidsrechtelijke aansprakelijkheden, bieden we de freelancer de beste voorwaarden waardoor u niet alleen gevrijwaard bent, maar ervan verzekerd bent dat het echt goed geregeld is.

Verloning.nl is de eerste én grootste dienstverlener gericht op de zelfstandige professional.  We kunnen het eindelijk hebben over “goed” in plaats van “ingedekt” opdrachtgeverschap. Wij doen dit geheel transparant tegen een vaste commissie van 5%, dit in tegenstelling tot de vaak dure en niet transparante tussenpersonen.

De zelfstandige werkt via ons voor eigen rekening en risico zonder KvK inschrijving of arbeidsrelatie. Wij ontzorgen de freelancer wel door alle verplichte afdrachten zoals de loonbelasting en ZVW-belastingen vooraf af te dragen en bieden optioneel de werknemerspremies aan.

En we bieden nog meer unieke producten aan door unieke samenwerkingen. Zo bieden we samen met Avéro Achmea een beroepsarbeidsongeschiktheid verzekering aan, welke kosteloos afgesloten kan worden tegen een vast percentage over de omzet. Maar denk ook aan bedrijfsaansprakelijkheid via ABN Amro Verzekeringen of een flexibel pensioen via Brand New Day en nog veel meer.

Door ons aan te bevelen ben je er van verzekerd dat het echt goed geregeld is voor jou en de opdrachtnemer zonder verrassingen achteraf.

Nieuwsgierig? www.verloning.nl

Wees verzekerd van een echt goede verloning en beveel ons aan!