"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

IRIS Corporate Finance

Fusies en Overnames

M&A Advisory : IRIS Corporate Finance realiseert overnametransacties voor ondernemers. Zowel nationaal als internationaal. Onze procesbegeleiding is gericht op kwalitatief goede transacties. Uitgebreide markt- en sectorkennis tezamen met een doordacht plan van aanpak zorgt voor optimale voorwaarden.

Funding

Acquisitiefinanciering en Private Equity: Onze uitgebreide kennis en netwerk van financiers en investeerders stellen ondernemers in staat de passende financiering voor een transactie te krijgen. Wij arrangeren voor onze klanten de juiste funding bij strategische overnames, Management-Buy Outs en Pre-Exits tegen de best mogelijke voorwaarden.

Flexbranche

IRIS CF heeft een duidelijke specialisatie in de flexbranche met een uitgebreid track record aan transacties in deze sector in combinatie met de aanwezigheid van sector specialisten binnen het advisory team. Deze gezamenlijke aanpak maakt ons voor de flexbranche onderscheidend. Wij kennen de marktontwikkelingen en de mores van het spel. Voordat je als eigenaar besluit om over te gaan tot verkoop kunnen wij met elkaar de strategie naar een eventuele exit vormgeven. Samen komen we tot het beste resultaat.

Team

Ons team met ervaren fusie en overname professionals biedt ondernemers M&A dienstverlening op het hoogste niveau. Wij begeleiden zowel nationale als internationale acquisities en private equity transacties in de mid-market (middelgrote bedrijven).

IRIS CF heeft jarenlang veel geïnvesteerd in netwerk- en sectorkennis en maakt dit beschikbaar voor haar klanten.

Het belang van ondernemer en onderneming staat bij ons centraal. De bereidheid om te luisteren in combinatie met onze uitgebreide transactie ervaring leidt telkens weer tot een passende proces strategie en een doelgerichte aanpak.

Contactpersoon

 

Rob de Laat 

Associate partner

 

1 2