"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Jellow

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen zonder tussenkomst van een intermediair.

In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening flink groeit, is het noodzakelijk om zelf te beschikken over een groot freelancenetwerk. Het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van bedrijven met elkaar worden verbonden. Door deze netwerken te verbinden bouwen bedrijven met Jellow aan een groot netwerk met goede freelancers. Niet alleen prettig voor opdrachtgevers, maar ook voor freelancers omdat zij maar op een plek hun profiel hoeven bij te houden.

Met het gebruik van Jellow, kunnen opdrachtgevers snel en eenvoudig hun eigen freelance netwerk in kaart brengen, actueel houden en uitbreiden. Bedrijven kunnen snel zoeken naar freelancers uit hun eigen netwerk of uit netwerken van andere aangesloten bedrijven. In tegenstelling tot andere online platformen is Jellow niet toegankelijk voor intermediairs, maar alleen voor eindopdrachtgevers. Hierdoor hebben bedrijven en freelancers via Jellow zelf weer de regie over het inhuurproces in handen.

Jellow, het netwerk waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden.  

1 2 5