"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ABN AMRO

De zakelijke dienstverlening is de motor van de Nederlandse economie en laat de hoogste groei zien. Binnen de zakelijke dienstverlening is HR-services een belangrijk segment en een van de speerpunten van Sector Advisory van ABN AMRO.

Als kennispartner van ZiPconomy delen experts van ABN AMRO hun onderzoeken en visie over trends en ontwikkeling binnen de HR-dienstverlening. Met een focus zp-bemiddeling, detachering, uitzend, payroll, werving & selectie en interim-management.

Op de afdeling Sector Advisory is hij verantwoordelijk voor de zakelijke dienstverlening. Han geeft regelmatig presentaties over trends in zijn sector en is een actieve gebruiker van social media. Hij schreef meerdere rapporteren over human capital, omdat iedereen in de sector daarmee te maken heeft. Han is bedrijfskundige en economisch historicus en heeft als specialisatie strategie.

Hij is binnen Sector Advisory verantwoordelijk voor de sectoren zakelijke dienstverlening en TMT. Hij houdt zich daarnaast bezig met actuele arbeidsmarktvraagstukken. Kasper heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voordat hij bij ABN AMRO aan de slag ging, werkte hij onder andere bij het Ministerie van VROM en werkgeversorganisatie FME.

1 2 4