"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Partnership en Sponsor mogelijkheden

ZiPconomy richt zich op de markt van hoger opgeleide zzp’ers (ZiPers), organisaties die meer en meer flexibiliseren en de branche (opleiding, bemiddeling, tooling) die deze ontwikkeling faciliteert. ZiPconomy wil met haar internetsite en het organiseren van bijeenkomsten bijdragen aan de ontwikkeling van deze markt en aan de kenniseconomie.

Onze ambitie om een aansprekende community te zijn, beweging te creëren en innovatie te stimuleren. Dit doen we door verschillende (markt)partijen en domeinen bij elkaar te brengen en uit te dagen om informatie te delen.

Voor het goed organiseren van de on- en offline activiteiten zijn inkomsten nodig. Hiervoor zijn we op zoek naar visionaire organisaties die het belang van ZiPconomy inzien en ons willen steunen als adverteerder of samenwerkingspartner. Met een Sponsor- of Partnerpakket vergroot u uw zichtbaarheid en bekendheid in deze markt en bij deze doelgroep en draagt u bij aan de verdere ontwikkeling van deze nieuwe economie.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden om Sponsor of Partner te worden? Vul dat het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en sturen we u onze mediakit toe.    Ik ga ermee akkoord dat ZiPconomy mijn gegevens mag opslaan en verwerken.