"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Hero

Zorgeloos inhuren; die belofte maken we onze opdrachtgevers graag.

Sinds de oprichting van Hero in 2007 is het onze missie om de externe inhuur en het contractmanagement dat hierbij hoort, volledig te faciliteren én u toegang te bieden tot de beste professionals. Onze dienstverlening is hier volledig op ingericht met Hero external workforce management (EWM) en Hero interim professionals (IP). Wilt u u ook meer effectiviteit behalen uit de inhuur van externen? Lees dan verder.

Dienstverlening

Met Hero EWM begeleiden we onze opdrachtgevers dagelijks naar centrale grip op decentrale inhuur. Met slimme tooling, persoonlijk accountmanagement en de laatste kennis in wet- en regelgeving geven we u grip op uw inhuur. Wij dekken risico’s af en garanderen kwaliteit. U krijgt het overzicht en de regie. Daarnaast bemiddelt Hero IP gespecialiseerde seniors die hun sporen ruim verdiend hebben, richting de meest uitdagende opdrachten. Dat doen we vooral voor IT-opdrachten, maar zeker ook voor marketing, sales, HR en andere vakgebieden. Wij staan voor de perfecte match.

Kwaliteit en flexibiliteit

Hero levert de hoogste kwaliteit. Of het gaat om de beste MSP- of contractmanagement oplossingen, of het leveren van interim professionals, zonder kwaliteit en toegevoegde waarde, geen Hero. Daar waar de meeste MSP’s ophouden, begint voor Hero het echte werk. Niet alleen nemen wij procurement en HR aan de hand mee in dit traject, wij besteden juist ook veel tijd en aandacht aan het begeleiden van de hiring managers, en de reeds bestaande leveranciers. Omdat we zowel external workforce management als interim professionals in huis hebben, kunnen we flexibel en snel zijn. We kunnen u onze processen aanreiken en net zo goed rekening houden met uw processen.

Uitdagend

Wij zijn de uitdager van de gevestigde orde. We zijn vernieuwend, innovatief en wendbaarder dan de gemiddelde partij. De combinatie van enerzijds een hoge automatiseringsgraad en sterke innovatiekracht, gecombineerd met intensief accountmanagement, juist daar waar het waarde toevoegt, maakt dat Hero een unieke en sterke propositie neerzet binnen het MSP landschap.

De organisatie achter Hero

Hero heeft een unieke, transparante en collegiale bedrijfscultuur die gedragen wordt door een team van 40 medewerkers, voornamelijk bestaande uit accountmanagers, recruiters en gespecialiseerde back-office medewerkers. Jeroen de Vries, CEO en oprichter van Hero: “Hero is sinds de oprichting in 2007 een typisch groeibedrijf. Wij zijn al diverse keren bekroond met een FD gazellen award. Het betekent: continu investeren, heel graag willen, een zeer persoonlijke aanpak, discipline en doorzettingsvermogen. Goed is nooit goed genoeg. We hebben een intrinsieke drive om het elke dag beter te doen. Dat is de cultuur van Hero.”

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Of wilt u graag meer te weten komen? We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Contactpersoon