"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Derde eMagazine Interim-Management, de markt in beweging online

In 2019 brachten we twee e-Magazines Interim-Management uit. Daar gaan we in 2020 mee door want er is genoeg te vertellen over dit vakgebied. In dit derde e-Magazine staan we stil bij de resultaten van drie onderzoeken, die ieder vanuit een verschillend perspectief de interim-management markt belichten.

In 2019 is wel gebleken dat de markt van interim-management nog springlevend is. Het jaarlijks onderzoek van Schaekel & Partners, de Interim Index, onder hoogopgeleide interim-managers leverde opnieuw mooie inzichten. De eerste marktmonitor onder interim-managementbureaus werd uitgezet door ZiPconomy in opdracht van en in samenwerking met ABN AMRO. Ook de Raad voor Interim Management (RIM) zette een beknopte survey uit onder haar opdrachtgevers.

Wij zijn erg blij met alle resultaten omdat we voor het eerst vanuit een drieledig perspectief de markt kunnen duiden. Deze derde editie van het e-Magazine Interim-management staat dan ook volop in het teken van de beweging die we zien in dit boeiende marktsegment!

Je kunt het eMagazine lezen via deze link. Wij wensen je veel leesplezier en horen graag wat je ervan vindt!

Joke Twigt (hoofdredacteur Interim Magazine) en Hugo-Jan Ruts (uitgever ZiPconomy)

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie