"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ZiPconomy start eMagazine over interim-management

Een nieuw initiatief van de ZiPconomy-redactie, met artikelen voor interim-managers en hun opdrachtgevers. 

Dit weekend is het eerste eMagazine over interim-management gepubliceerd. Een nieuw initiatief van de ZiPconomy-redactie. Een proefnummer, om reacties te verzamelen. De ambitie is om vier keer per jaar een nummer uit te geven, in samenwerking met een aantal kennispartners.

Interim-management is een markt waar voor het eerst structureel zelfstandige professionals actief waren. Een vakgebied dat ook nauw verbonden is met de roots van ZiPconomy. Maar ook een vakgebied waarin stelselmatig de vraag op duikt of er nog toekomst voor is. Wij denken van wel, getuige dit eerste eMagazine specifiek over interim-management.

In dit ‘nulnummer’ onder meer aandacht voor een verslag van een roundtable over wat nu de kern van interim-management is, veel aandacht voor het selecteren van interim-managers, “Hoe kom je aan tafel in een branche waarin je geen ervaring hebt?”, de apenrots en macht en een artikel over interim-management trends in het buitenland.

Je kunt het eMagazine lezen via deze link. We zijn erg benieuwd wat je er van vindt.

Joke Twigt (hoofdredacteur Interim Magazine) & Hugo-Jan Ruts (uitgever)

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie