"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Steekt Wiebes zijn hoofd in het zand?

De Belastingdienst heeft zo juist haar meldpunt Wet DBA geopend. Dat lijkt hard nodig, want volgens cartoonist Stef Ringoot is de Staatssecretaris steeds vaker op het strand te vinden…

De Belastingdienst heeft zo juist haar meldpunt Wet DBA geopend om te horen of de Wet DBA ongewenste effecten heeft. Dat lijkt hard nodig, want volgens cartoonist Stef Ringoot is de Staatssecretaris steeds vaker op het strand te vinden…

economische sanctiesV3

Na een opleiding in de reclame, een studie “Animatiefilm” aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent en 10 jaar in Brugge gewoond en gewerkt te hebben verhuisde hij in september 2003 naar Nederland. Als cartoonist en illustrator tekent en ontwerpt hij voor diverse Nederlandse en Belgische opdrachtgevers. Zijn tekenstijl is uitgesproken “stripachtig”, zijn ontwerpstijl eerder “illustratief”. Stef ontwerpt o.a illustraties voor boeken, folders, lesmateriaal, enz ... , cartoons en strips voor magazines en websites, infographics, logo’s en (web)animaties voor allerlei projecten. Als grafische en ruimtelijk vormgever ontwikkeld hij grafische media uitingen en ontwerpt hij beursstand, (theater)decors en praalwagens. Kijk voor voorbeelden van zijn werk, inspiratie en de verschillende mogelijkheden op www.stefringoot.com Bekijk alle berichten van Stef Ringoot