"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

“The Contingent Workforce Technology Revolution”. Hoe technologie inhuren professionals op zijn kop gooit (video).

“We staan aan vooravond van revolutionair andere manier van organiseren van werk”

Op 26 juni 2014 stond Bryan Peña op het VMS MSP event van Nétive. Die dag werden diverse presentaties gegeven rondom het thema ‘Aardverschuivingen in de Flexbranche’. Bryan Peña, Vice President of Contingent Workforce Strategies and Research – Staffing Industry Analysts, hield een inhoudelijk sterk verhaal. Over hoe het landschap rond inhuur professionals radicaal aan het veranderen is.

“We staan aan vooravond van revolutionair andere manier van organiseren van werk” stelt Peña. Dus wordt – of moet – er ook anders gekeken worden naar ‘inhuur’. Inhuur is niet meer iets wat inkoop of recruitment er ‘even bij doet’. Het vakgebied professionaliseert, waarbij Peña een trend ziet dat organisaties het management van flex zelf doen en slechts onderdelen daarvan uitbesteden. Omdat die organisaties inzien dat ‘flex’ een strategische concurrentie voordeel is. En omdat technologie het meer en meer mogelijk maakt die regie ook in handen te nemen.

Een boeiende 45 minuten:

E-HRM Specialisten met ruim 20 jaar ervaring in de Nederlandse markt. Nétive is de enige volledige onafhankelijke VMS aanbieder in Nederland. Bekijk alle berichten van Nétive