"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Rob van de Ven gaat Sterksen als MSP’er op de kaart zetten

Sterksen gaat zich in 2021 meer profileren als Managed Service Provider (MSP) en heeft daarvoor oude rot in het vak Rob van de Ven aangetrokken.

Dat meldt Sterksen op haar website.

Sterksen is al bijna 20 jaar actief in IT & Technology-recruitment en Recruitment Process Outsourcing (RPO)-dienstverlening. Een van de pijlers binnen de organisatie is Sterksen Interim Solutions, dat zich richt op het vinden van interim-IT en HR-professionals.

Met die kennis en ervaring over recruitment en inhuurprocessen wil Sterksen nu haar MSP-dienstverlening verder uitbouwen. Hiervoor is vanaf 1 januari dit jaar Rob van de Ven aangetrokken als Head of MSP Solutions.

Rob van de Ven

Van de Ven is een bekende in de MSP-wereld. Hij werkte ruim 16 jaar als sales director bij Hays waar hij verantwoordelijk was voor het uitbouwen van MSP-oplossingen. Daarna werkte hij onder meer bij Staffing Management Services, Pontoon en inkoopadviesbureau Buyflex.

4 reacties op dit bericht

 1. Kan iemand toelichten wat MSP maar inhoudt en of dat een aanvullende service wordt van Sterksen of ter vervanging van? Veel dank!

 2. Beste DH,

  Met alle recruitment services onder 1 dak is Sterksen één van de weinige aanbieders van Total Talent Management op de Nederlandse markt. Sterksen combineert MSP (voor de uitbesteding van het beheer van inhuur van externen) met RPO dienstverlening (voor uitbesteding van recruitment van vast personeel). MSP wordt dus een aanvulling op het dienstenpallet van Sterksen.

  MSP staat voor Managed Service Provider. Een Managed Service Provider (MSP) organiseert de inhuur en sourcing van het personeel van organisaties. Dit gebeurt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een MSP is daardoor verantwoordelijk voor het beheren van contracten met leveranciers van personeelsdiensten (o.a. uitzendbureaus, detacheringsbureaus, zzp-bemiddelaars, bureaus die aanbesteed werk managen en andere hr-dienstverleners). Hierbij Rovideo met uitleg over MSP: https://mspnetwerk.nl/wp-content/uploads/2018/05/msp_opdrachtgevers.mp4

  Naast bovengenoemde outsourced recruitment solutions, levert Sterksen recruitment services. Sterksen zoekt, selecteert en overtuigt de meest talentvolle medewerkers voor haar klanten in met bname de IT & Technology sector. Vast en Flex.

 3. Beste DH,

  Met alle recruitment services onder 1 dak is Sterksen één van de weinige aanbieders van Total Talent Management op de Nederlandse markt. Sterksen combineert MSP (voor de uitbesteding van het beheer van inhuur van externen) met RPO dienstverlening (voor uitbesteding van recruitment van vast personeel). MSP wordt dus een aanvulling op het dienstenpallet van Sterksen.

  MSP staat voor Managed Service Provider. Een Managed Service Provider (MSP) organiseert de inhuur en sourcing van het personeel van organisaties. Dit gebeurt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een MSP is daardoor verantwoordelijk voor het beheren van contracten met leveranciers van personeelsdiensten (o.a. uitzendbureaus, detacheringsbureaus, zzp-bemiddelaars, bureaus die aanbesteed werk managen en andere hr-dienstverleners). Hierbij een video met uitleg over MSP: https://mspnetwerk.nl/wp-content/uploads/2018/05/msp_opdrachtgevers.mp4

  Naast bovengenoemde outsourced recruitment solutions, levert Sterksen reguliere recruitment services. Sterksen zoekt, selecteert en overtuigt de meest talentvolle medewerkers voor haar klanten in met name de IT & Technology sector. Vast en Flex.