"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Vierde eMagazine Interim-Management online: Jong interim-management

In het vierde e-Magazine over interim-management is veel ruimte voor de jonge interim-manager en de nieuwe generatie jonge professionals.

Het traditionele beeld van de interim-manager is nog altijd dat van de blanke man van vijftig plus. Een senior die zijn kennis en ervaring na verloop van jaren inzet om organisaties tijdelijk te ondersteunen in crises of veranderingstrajecten. Niets is minder waar. Een artikel door de Raad voor Interim Management (RIM) over de jonge interim-manager kreeg veel bijval op LinkedIn. Reden om hen op te zoeken en aan het woord te laten in deze vierde editie van het e-Magazine interim-management. Lees de motivatie en beweegredenen van jonge en vrouwelijke interim-managers.

Ook besteden we aandacht aan gewenste diversiteit in de Haagse politiek en is het laatste nieuws te lezen over de status van de zzp’er.

Je kunt het e-Magazine lezen via deze link.Wij wensen je veel leesplezier en horen graag wat je ervan vindt!

Joke Twigt (hoofdredacteur Interim Magazine) en Hugo-Jan Ruts (uitgever ZiPconomy)

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie