"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Atos Interim verder als Schaekel & Partners. Profileert zich op offline benadering.

Logo schaekel & partnersAtos Interim Management, een paar maanden geleden via een MBO losgekocht uit Atos,  gaat verder onder de naam . Het interim- & search managementbureau richt zich exclusief op het topsegment in de vakgebieden Operations en ICT. Schaekel & Partners onderscheidt zich van anderen door te kiezen voor een persoonlijke betrokkenheid bij interim vraagstukken in plaats van te focussen op online matching.

De partners Piet Hein de Sonnaville, Hans Buijze, Marleijn de Groot en Edwin Reijntjes combineren jarenlange ervaring op het gebied van interim management en search -onder andere bij Atos en KPMG – met ene focus op de vakgebieden Operations en ICT. Schaekel & Partners richt zich op het invullen van de zwaardere management- en directiefuncties. Piet Hein de Sonnaville: “Bedrijven kunnen bij ons rekenen op gedegen kennis van de markt en een uitgebreid netwerk. We struinen dus niet het internet af op zoek naar geschikte kandidaten, maar kennen hen persoonlijk.”

Hoge kwaliteit door vakmanschap

De drijfveer van de partners om hun krachten te bundelen en onder eigen vlag verder te  gaan was de gedeelde behoefte om zich volledig te richten op hun kernactiviteiten en hun klanten offline maatwerk aan te bieden. Het bureau is hiermee anders dan anderen.

De Sonnaville: „Om ons heen zien we dat de meeste interim- en searchbureaus zich volledig richten op online dienstverlening. Schaekel & Partners gaat niet voor quick wins door te matchen via het internet. Wij geloven vooral in het ontwikkelen van duurzame persoonlijke relaties met onze cliënten en met onze kandidaten. Wij zijn nauw bij hen betrokken en kennen hen persoonlijk. Hierdoor is de kwaliteit van onze plaatsingen altijd hoog.‟

Verzelfstandiging

De ambitie van Schaekel & Partners is om hun ervaring door persoonlijk maatwerk in te zetten voor de klant. De verzelfstandiging stelt het bureau in staat nog slagvaardiger te werken en haar maatwerk te leveren tegen reële tarieven anno 2013. De Sonnaville: ‟Wij zijn van mening dat het zelfstandig ondernemerschap onze dienstverlening ten goede komt. Het geeft ons energie en meer bewegingsvrijheid. Hierdoor kunnen we nog beter op de behoefte van onze klanten in deze sterk veranderde arbeidsmarkt inspelen.‟

Over Schaekel & Partners

Schaekel & Partners biedt tijdelijk en vast management in de vakgebieden Operations en ICT. De functies die Schaekel & Partners invult variëren van managementposities tot directiefuncties. Opdrachtgevers zijn zowel bedrijven in het MKB als beursgenoteerde ondernemingen. Ook is Schaekel & Partners verantwoordelijk voor de uitgave van de Interim Index, een periodiek onderzoek dat laat zien waar de vraag naar en de behoefte aan tijdelijk management liggen.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie