"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Top 10 beste gelezen artikelen op ZiPconomy in 2012.

12964573_sMet het afsluiten van 2012 is zit ook het tweede jaar van ZiPconomy er op. We zijn ZiPconomy gestart om “eigenzinnige meningen over de kenniseconomie, flexibilisering & de markt voor interim professionals” bij elkaar te brengen. Dit stukje is precies het 400ste artikel dat op ZiPconomy verschenen is. Geschreven door 42 verschillende auteurs.

Hieronder de top 10 van meeste gelezen artikelen in 2012. Het geeft gelijk een mooi inzicht in de diversiteit van onderwerpen waar we het graag over hebben. Over de positie van interim professionals, commerciële en persoonlijke ontwikkeling van die interim professionals, de veranderingen hoe organisaties omgaan met inhuur en inzet van (interim) professionals en over hoe de branche inspeelt op een verschuivende markt. Van opinie stukken tot informatief.

Daar waar we in 2013 nog meer ‘offline’ zullen gaan doen, blijven we vanzelfsprekend hier op deze site artikelen publiceren en zijn we nieuwsgierig naar jullie reacties daarop. Daarnaast staan we natuurlijk open om artikelen (eenmalig of vaker) te ontvangen van nieuw auteurs.

Namens alle auteurs en partners van ZiPconomy: een heel mooi 2013!

 

De Top 10 beste gelezen artikelen uit 2012:

 

#1: De Rutte-Norm = 250 euro per uur. Eerlijk kijken naar tarieven interim professionals http://bit.ly/HH4XEa
#2: Rechtbank: Interim-manager die via bemiddelingsbureau werkte geen zelfstandige volgens rechtbank. Conclusies en aanbevelingen. http://bit.ly/O8Z1sD
#3: De interim markt in 2012. 12 trends volgens 12 experts. http://bit.ly/HQlfaz
#4: De nieuwe inhuurstrategie van Alliander: Optimale flexibiliteit bij inhuur flex. http://bit.ly/JQZoIt
#5: NS Inhuur zet deuren staat wagenwijd open voor ZZP’ers. http://bit.ly/w0AjX7
#6: Uurtarief zzp-er in vrije val. http://bit.ly/Jn9DQR
#7: 25ste Mark’s Plaats. De maximale 5M voor jobboard Interimpuls: http://bit.ly/RtfkPm (de hele reeks reviews van interim jobboards van Mark Bassie is hier te vinden)
#8: Het geheim van een goed sollicitatiegesprek.  http://bit.ly/TFijJh
#9: Werven van interim professionals. Vier recruitment-strategieën. http://bit.ly/QJ9YU
#10: ZZP’ers zijn GeldGrabbelaars! Of toch niet? http://bit.ly/TSBnVo

PS  Het grootste offline evenement van ZiPconomy in 2012 was natuurlijk het seminar ‘Anders Werken & Organiseren’ in november. Een seminar rond de uitreiking van de ZiPconomy scriptieprijs. Een overzicht van alle artikelen van de ingezonden scripties plus verslagen over het seminar vindt u hier.

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts

Eén reactie op dit bericht