"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Atos Interim Management gaat zelfstandig verder

logo_atosAtos Interim Management gaat als zelfstandige entiteit verder gaat. Deze beslissing stelt Atos en Atos Interim Management in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten. De verzelfstandiging heeft geen gevolgen voor de bestaande dienstverlening van Atos Interim Management.

Atos Interim Management biedt al 25 jaar oplossingen voor het invullen van zwaardere en complexe management- en directiefuncties op tijdelijke of vaste basis (of een combinatie daarvan). Zo voorziet zij zowel het bedrijfsleven als de overheid van managers en hoogwaardige specialisten en begeleidt zij organisaties door de verschillende stadia van hun levenscyclus. Atos Interim Management adviseert en ondersteunt haar klanten over structurele en incidentele flexibiliteit vanuit bedrijfseconomisch en strategisch perspectief.

Atos Interim Management beschikt over een zorgvuldig opgebouwd netwerk interim managers met ervaring in vrijwel alle marktsectoren en een diepgaande expertise van de belangrijkste functionele werkvelden. Atos en Atos Interim Management zullen in de toekomst met elkaar blijven samenwerken.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie