"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Adviesbureau BOLD profiteert van de noodzaak tot herstructureren door coronacrisis en groeit

Adviesbureau BOLD uit Baarn is het afgelopen half jaar met ruim 25% gegroeid en zij verwacht dat deze groei doorzet. Het bureau profiteert van de onzekerheden voor veel ondernemingen voor de nabije toekomst die hen noopt tot herstructurering.

Adviesbureau BOLD is gespecialiseerd in turnarounds, transformaties en transacties op (inter)nationaal niveau. Momenteel krimpt de economie stevig en zijn de onzekerheden voor veel ondernemingen groot. Schulden lopen op en verdienmodellen staan onder druk. Dat vraagt om herstructurering om een succesvolle weg naar voren in te zetten.

“Naast klassieke turnarounds zetten wij sterk in op digitaliseren”, vertelt Martijn Hulshof, partner en Chief Strategy Officer bij BOLD. “Dankzij ons innovatie-center BOLD.lab hebben wij nieuwe digitale diensten in de markt gezet. We helpen bedrijven om een digitale transformatie te realiseren, door samen met hen de IT-architectuur op orde te brengen én nieuwe digitale oplossingen toe te passen met behulp van data-science, kunstmatige intelligentie en invoering van nieuwe technologieën.”

BOLD is niet in specifieke sectoren actief, hoewel midsized corporates en familiebedrijven vaak tot hun klanten behoren. Ook BOLD.interim, met focus op plaatsingen van directies, controllers en IT-specialisten, laat een stevige groei zien. De inzet van interim-managers is veelal gekoppeld aan het adviestraject. “Dat komt omdat ons modus operandi een hands-on ‘analyseren-adviseren-uitvoeren’ aanpak is. We helpen niet alleen met het opstellen van een nieuwe strategie, maar implementeren deze ook. Dat vraagt een ander type professional dan de traditioneel opgeleide consultant of interim-manager.”

Nieuwe ondernemende professionals

De vraag naar de diensten is en blijft groter dan BOLD met het huidige team (40+ professionals) aankan. Het bedrijf is daarom per direct op zoek naar meer dan twintig ondernemende professionals. Zij gaan bedrijven helpen om relevant en succesvol te zijn en te blijven. Ten tijde van crisis, ten tijde van verandering en ten tijde van fusies en overnames.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie