"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Jobcatcher het vernieuwde vacatureportaal van Between Staffing

Between Staffing heeft haar vernieuwde vacatureportaal Jobcatcher succesvol gelanceerd. Via het verbeterde Jobcatcher bied jij je zelf of je medewerker snel en doeltreffend aan als best passende kandidaat op mooie en uitdagende vacatures. Afgelopen 22 november werd de gebruikersvriendelijke en vrij toegankelijke marktplaats, die te bereiken is via www.jobcatcher.eu, positief in productie genomen.

Succesvolle groei vraagt om vernieuwing

Rein Buijtelaar, algemeen directeur bij Between Staffing: “De afgelopen 2 jaar heeft Between Staffing een enorme ontwikkeling en groei doorgemaakt. In deze periode hebben wij ca. 15 belangrijke Europese aanbestedingen gewonnen van bestaande maar ook nieuwe opdrachtgevers. Daar zitten een aantal hele interessante klanten bij, zoals bijv. SVB, DJI en Ministerie van IenW,  die veel tijdelijke professionals inhuren. Om het grote aantal relevante opdrachten (gemiddeld 110 openstaande opdrachten per dag) voor onze leveranciers en zzp’ers prettig en overzichtelijk te presenteren, nieuwe technologieën (zoals AI, robotisering en big data) toe te kunnen passen en ons credo “de kracht van personal staffing” te optimaliseren, was een verfrissing en aanpassing van ons vacatureportaal Jobcatcher noodzakelijk. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat onze IT- en Marketing- en communicatie medewerkers en de externe partners de afgelopen 6 maanden via een agile/scrum aanpak dit geweldige resultaat hebben weten te realiseren.”

De kracht van personal staffing

Zowel de softwarearchitectuur als de userinterface van Jobcatcher is geheel vernieuwd, zodat de vacaturesite robuust, goed beveiligd, zeer gebruikersvriendelijk en toekomstvast is. Registratie was, en blijft gratis. Jobcatcher heeft onder andere de volgende nieuwe functionaliteiten:

  • eigentijdse en super vriendelijke gebruikersinterface zodat efficiënt en effectief een passende kandidaten kunnen worden aangeboden op openstaande vacatures;
  • eenvoudig in te stellen ‘jobalert’ zodat automatisch nieuwe opdrachten op maat in de persoonlijke mailbox worden ontvangen;
  • intelligente matching (selectie op de achtergrond gebaseerd op persoonlijke kenmerken);
  • mogelijkheden voor direct persoonlijk contact met de behandelende recruiter via email en telefoon;
  • beschikbaarheidsmanagement voor leveranciers, zodat de inzetbaarheid van de kandidaten gemonitord en adequaat beheerd kan worden.
Between Staffing bestaat sinds 2000 en zoekt, vindt en contracteert ICT-professionals voor interim opdrachten. Wij vinden altijd de juiste kandidaat voor de opdracht. Between werkt vanuit de kracht van personal staffing en totale marktontsluiting. Als Managed Service Provider (MSP) geeft Between advies over inhuurprocessen en verzorgt benchmarking van marktconformiteit op kwaliteit, tarief, contractbeheer en payrolling. Tot onze opdrachtgevers behoren een groot deel van de centrale overheid, banken, verzekeraars, provincies, universiteiten, multinationals en system integrators. Bekijk alle berichten van Between