"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

PZO voorzitter Denis Maessen vertrekt.

PZO, de belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers, heeft aangekondigd dat haar voorzitter Denis Maessen per direct vertrekt. “Hij heeft zijn termijn als voorzitter van PZO voltooid” zo staat in een persbericht te lezen. Maessen zal zich weer volledig richten op zijn ondernemingen en overige activiteiten.

“Denis heeft de afgelopen vier jaar belangrijke stappen gezet” zo schrijft de vereniging. “Hij groeide uit tot hét gezicht van PZO bij ministeries, in de SER, bij politieke partijen en bij partnerorganisaties in het land. Eén van zijn speerpunten was het vernieuwen van de arbeidsmarkt als geheel, waarin de zzp’er gezien en erkend wordt als een reguliere ondernemer. Dit staat thans hoog op de politieke agenda. Met partnerorganisaties zorgde Denis daarnaast voor een belangrijke krachtenbundeling als het gaat om het opkomen voor de rechten en belangen van zelfstandige professionals. Wij danken Denis voor zijn intensieve en deskundige inzet voor de zzp’ers van Nederland.”

Het bestuur van PZO gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter.

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie