"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Er komen weer 25 interessante webinars aan (en de aanmeldingen zijn begonnen)

Alles willen weten over de laatste trends op het gebied van recruitment en inhuur? Van 24 tot en met 28 september organiseren Werf& en ZiPconomy weer een nieuwe Webinar Week, waarin het hele werkveld aan bod komt.

In totaal 25 boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen laten in deze week in een gratis webinar van een uur hun licht schijnen over de in hun ogen belangrijkste ontwikkelingen. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen. Elke dag in de week heeft zijn eigen thema, van arbeidsmarktcommunicatie tot HR-technologie en flexibilisering.

Voor de vierde keer georganiseerd

ZiPconomy en Werf& organiseren de Webinar Week in september nu alweer voor de vierde keer. ‘Zie het als dé kans om in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex. En dat gewoon, van achter je eigen computer’, zegt Geert-Jan Waasdorp, initiatiefnemer en uitgever van Werf&.

Nieuwe kansen en vraagstukken

‘Er gebeurt ontzettend veel op de arbeidsmarkt’, vult Hugo-Jan Ruts aan. ‘We hebben dan ook weer een mooi en gevarieerd programma samengesteld met elke dag actuele thema’s. Voor de ZiPconomy lezers zullen in ieder geval de dinsdag en vrijdag zeer relevant zijn. Dinsdag staat in het teken van ‘Professioneel inhuren in de praktijk’, met onder andere de politieke actualiteit een week na Prinsjesdag en aandacht voor trends rond inhuur. De vrijdag staat in het teken van ‘HR Tech en Flex’. Zo verzorgt de hoofdredacteur en uitgever van ZiPconomy samen met Niels van Berkel bijvoorbeeld zelf een webinar over de opkomst van platformen die externen aan organisaties kunnen koppelen. ‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant. Dat biedt nieuwe kansen voor organisaties, maar ook nieuwe vraagstukken.’

10 keynotes, 5 webinars per dag

Elke dag in de Webinar Week krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag. Samen zorgen die dus voor in totaal 25 webinars, over de hele week heen. Tijdens en voorafgaand aan de week zullen zowel Werf& als ZiPconomy inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 gratis webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

Meedoen?

Niets missen? Meld je dan nu gratis aan! Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma en de inhoud van de webinars.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie