"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Meer dan 3.000 deelnemers WebinarWeek. En er kan nog meer bij…

Morgen start de WebinarWeek van Werf& en ZiPconomy. Met al meer dan 3.000 inschrijvingen is de week nu al een succes. Aanmelden kan nog steeds. Het aantal beschikbaar plekken is ongelimiteerd.

Morgen start de WebinarWeek van Werf& en ZiPconomy. Met al ruimt meer dan 3.000 inschrijvingen is de week nu al een succes. Aanmelden kan nog steeds. Het aantal beschikbaar plekken is ongelimiteerd.

De deelnemers volgen komende week 1 of meer van de 25 webinars over de trends en ontwikkelingen op de vaste en flexibele arbeidsmarkt. De 25 sprekers gaan  onder meer in op onderwerpen als Candidate Experience, data en technologie, employability, Total Workforce Solutions, de groeiende rol van HR richting alles rond ‘flex’, de next steps in flexibel organiseren en de laatste juridische inzichten rond het inhuren van externen.

Themadagen

Er is een brede variatie aan onderwerpen. Elke dag heeft een centraal thema:

  1. Maandag 13 februari: Candidate Experience en Employer Branding
  2. Dinsdag 14 februari: Total Workforce Solutions 
  3. Woensdag 15 februari: Employability, loopbaan en mobiliteit
  4. Donderdag 16 februari: HR & Flex
  5. Vrijdag 17 februari: Data & Technologie 

Volgens mij zijn deze webinars een must voor iedereen die professioneel bezig is met de wereld (inhuur) van zelfstandige professionals.

En zeer zeker ook nuttig voor die zelfstandige professionals zelf. Immers, als ‘inhuur’ verandert, dan verandert ook de manier waarop je aan opdrachten kan komen!

Meer weten of inschrijven?

Nieuwsgierig wat 30 experts, uit vier landgen en in 25 webinars te vertellen hebben? Klik hier voor alle informatie of om je meteen (gratis) in te schrijven voor een van de sessies.

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts