"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Source Group en HeadFirst ronden fusie af

Na een flinke aanloopperiode hebben de bemiddelaars Source Group en HeadFirst hun fusie afgerond.

Na een flinke aanloopperiode hebben de bemiddelaars Source Group en HeadFirst hun fusie afgerond. De twee partijen waren al langer dan een jaar in gesprek en in oktober 2015 werd een intentieverklaring naar buiten gebracht. De fusie heeft wat vertraging opgeleverd omdat de contractgesprekken die met klanten gevoerd moesten worden.

HeadFirst wordt ingebracht in Source. Value8, de investeringsmaatschappij van Peter Paul de Vries heeft een belang van 65% in Source. De transactie wordt deels gefinancierd door nieuwe aandelen Source uit te geven. Value8 neemt deel aan de emissie en houdt zo een meerderheidsbelang in de combinatie.

Zowel Source Group als HeadFirst bemiddelen (zelfstandige) professionals. Source richt zich primair op IT-functies, wat ook voor Headfirst een grote deel van hun markt is. HeadFirst is actief binnen overheidsinstellingen en bedrijven in de energie-, transport-, technologie- en bankenwereld. De combinatie heeft een omzet van meer dan €400 mln.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie