"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Enquete: Wordt 2014 succesvol voor de zelfstandige interim professional?

Hoe wordt 2014 voor de zelfstandige interim professional? Doe je mee aan enquete Interimpuls?

Hoe wordt 2014 voor de zelfstandige interim professional? Met een grote groep zzp-ers blijken we dit redelijk goed te kunnen voorspellen.

Interimpuls voert elk half jaar een onderzoek uit naar de marktsituatie van de zelfstandige interim professional. In dit onderzoek blikken wij een half jaar terug en een half jaar vooruit. Hierbij onderzoeken wij de omvang van de opdrachtenportefeuille, het soort opdrachtgevers en de ontwikkeling van de uurtarieven. Tevens bekijken wij de verschillen per vakgebied, ervarings- en opleidingsniveau en leeftijdscategorie.

Deze korte enquête zorgt voor meer inzicht in de huidige marktsituatie van de zelfstandige interim professional en de onderlinge verschillen tussen de verschillende groepen zzp-ers. Tevens blijkt het gemiddelde van de verwachtingen van alle deelnemende zzp-ers een behoorlijke goede voorspeller van markt. Dus wilt u weten hoe de markt er uit gaat zien, neem dan deel aan deze korte enquête. 

De enquête geschiedt anoniem en neemt slechts 5 minuten in beslag. De resultaten worden vastgelegd in het Interimpuls Interim Kompas en zullen op interimpuls.nl beschikbaar worden gesteld.

Alvast bedankt voor uw medewerking en een gezond en succesvol 2014 gewenst.

Invullen van de enquête kan hier

Marc van Heese is mede-oprichter van Interimpuls, een initiatief waarmee opdrachtgevers en zelfstandige interim professionals rechtstreeks zaken met elkaar kunnen doen en waarin Interimpuls administratief kan ondersteunen. Op basis van opgedane ervaring heeft hij een duidelijke visie ontwikkeld over welke kant de interim-markt opgaat en zou moeten opgaan. Bekijk alle berichten van Marc van Heese