"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

(R)evolutie van werk video

Vanmiddag lanceer ik mijn nieuwe boek (R)evolutie van werk officieel. Ter promotie is er ook een video bij gemaakt die een inkijkje geeft in belangrijke aspecten van het boek. Ontwikkelingen die centraal staan, voorbeelden van andere organisatiesvormen van werk.

De video is uiteraard volledig openbaar en mag gebruikt worden in presentaties of wat dan ook.

Bas van de Haterd is auteur, (internationaal) spreker en adviseur over de invloed van technologie op werk. Hij kijkt zowel naar het werk dat mensen nog gaan doen, de manier waarop we dit werk organiseren als de manier waarop we mensen voor dit werk aantrekken en motiveren. Hij schreef hierover o.a. boeken als '10 banen die verdwijn & 10 banen die verschijnen', de maatschappelijke impact van de zelfrijdende auto en (R)evolutie van Werk. Allen als e-boek te downloaden op basis van waardebepaling achteraf via vandehaterd.nl/e-boeken. Ook organiseert hij jaarlijks Digitaal-Werven en TA-Live over innovatie in recruitment. Bekijk alle berichten van Bas van de Haterd