"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

ONL lanceert app met coronaondersteuning voor ondernemers

App met veel praktische informatie over ondernemen tijdens de coronacrisis. Plus direct persoonlijk advies bij de ONL-helpdesk.

Het is voor ondernemers in Nederland nog nooit zo lastig geweest als nu in de coronacrisis. Hoe kom ik aan inkomen? Kan ik arbeidstijdverkorting aanvragen? Hoe krijg ik mijn business weer op gang? Juist in deze lastige tijd wil ONL ondernemers actief bijstaan in hun bedrijfsvoering én hun belangen behartigen in politiek Den Haag. Daarom hebben wij de ONL Ondernemers app verbouwd tot coronahulp-app voor ondernemers. De app is gratis beschikbaar voor alle ondernemers in Nederland.

Hier vinden ondernemers veel praktische informatie over ondernemen tijdens de coronacrisis. Ook kunnen zij direct persoonlijk advies inwinnen bij de ONL-helpdesk en hun mening geven over belangrijke actuele kwesties.

Samen sterk

Hans Biesheuvel van ONL: ‘Het verloop van de coronacrisis is bijzonder onvoorspelbaar. Ondernemers in Nederland staan iedere dag voor nieuwe uitdagingen. Juist in deze crisis wil ONL ondernemers actief bijstaan in hun bedrijfsvoering én hun belangen behartigen in politiek Den Haag. Als veel ondernemers de ONL Ondernemers app downloaden en actief gebruiken, kunnen wij hun stem duidelijk laten horen in politiek Den Haag.’

Stem van de ondernemer

De coronacrisis heeft een enorme impact op vrijwel alle ondernemers in Nederland. Biesheuvel: ‘De overheid doet er alles aan om de grootste noden te stelpen, maar veel ondernemers weten niet wat ze precies kunnen doen en waar ze moeten zijn. De nieuwe app fungeert als bron van actuele informatie en als essentiële link tussen ondernemers, ONL en overheid. Dus ondernemers: laat je stem horen.’

Download de app

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie