"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Boek ‘Verhoog je Gunfactor’ gepresenteerd aan oud premier Jan Peter Balkenende

Michiel Cobben, blogger op ZiPconomy, presenteerde gisteravond het eerste exemplaar van zijn boek ‘Verhoog je Gunfactor’ aan oud premier Jan Peter Balkenende tijdens het galadiner ter ere van de uitreiking van de derde Piet Heyn award van de SMA, de Sales Management Association. Balkenende was Key Note speaker tijdens deze feestelijke avond, die in het teken stond van sales, gunnen en, jawel, de VOC mentaliteit.

‘Wat heeft Balkenende aan dit boek?’ vroeg de gastvrouw van de avond. ‘Er staat een interview met Rutte in over hoe hij de gunfactor van de Nederlandse kiezer heeft gekregen’ antwoordde Cobben tijdens de zeer geanimeerde avond. ‘Misschien ben ik er wel een beetje laat mee, maar het heeft ook in SalesExpert, het blad van de SMA gestaan. Ik zal zorgen dat u een abonnement krijgt.’

Gunfactor belangrijkste reden dat  ZZP-er zaken doet en blijft doen.

De gunfactor is de belangrijkste reden dat mensen met elkaar zaken willen en blijven doen. Product, reclame en prijs zijn in elke markt van ondergeschikt belang, het is je gunfactor die bepaalt of een klant een aanbod accepteert.

In Verhoog je Gunfactor maakt Michiel Cobben de gunfactor inzichtelijk en leer je hoe je deze in zeven stappen kunt verhogen. Je leert hoe je slagvaardiger wordt zonder pusherig te zijn, aardiger wordt gevonden zonder dat je de indruk wekt dat ze over je heen kunnen lopen en bovenal hoe je succesvoller in je werk kunt zijn. Het boek bevat veel voorbeelden, interviews en handige tips van mensen die uit eigen ervaring het belang en de werking van de gunfactor kennen.

Verhoog je Gunfactor is voor iedereen die zijn producten, diensten of ideeën op een effectieve manier aan de man wil brengen en voor iedereen die anderen in beweging wil krijgen. Wie zakelijk succes nastreeft leert in dit boek het geheim achter de ontwikkeling van langdurige en waardevolle klantrelaties.

Een eventueel gesigneerd exemplaar is te bestellen via de site van Michiel Cobben www.degunfactor.com.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie