Blog Archieven

ZZP365

Ben je opdrachtgever, intermediair, platform, MSP of zzp’er? Wij zorgen met moderne online zzp-tools en menselijke backoffice services voor toekomstbestendige oplossingen.

Op basis van ons All-in-one software platform regel jij al je zaken, van screening & bewaking tot projectmanagement en finance.

Upgrade naar de slimste manier van zzp’en

De wereld van zzp is dynamisch. Wij ondersteunen jou met onze onafhankelijke dienstverlening voor maatwerk-oplossingen. Zo behoud je de juiste focus op jouw expertise.

ZZP365 is geen bemiddelaar maar zorgt met moderne online zzp tools en menselijke backoffice services voor toekomstbestendige oplossingen. Wij zijn er voor alle stakeholders in de wereld van ZZP en geloven dat iedereen op een eenvoudige en eerlijke manier slimmer kan (samen)werken. De markt vraagt om maatwerk oplossingen, deze bieden we graag aan, desgewenst in white label. Zo wordt je maximaal ontzorgt.

Werk met overzichtelijke tools, krijg managementinformatie op maat en beheer je interne workflow. Door slimmer te werken bespaar je tijd en geld en ben je op de toekomst voorbereid.

ZZP365 stimuleert goed opdrachtgeverschap en enthousiasmeert gebruikers van het businesspakket om goed voor zichzelf te zorgen en verantwoord te ondernemen. Boost je business en beweeg mee naar de nieuwe norm!

Ga voor meer gemak, zekerheid en overzicht en upgrade naar de slimste manier van zzp’en

Robbert Jan de Rooij
Founder 

085-0787640

Tags | Reacties uitgeschakeld voor ZZP365

Tulpenfonds

Tulpenfonds is onderdeel van de Acture Groep, marktleider in de private uitvoering en verzekering van sociale zekerheid en al meer dan tien jaar actief in hulp bij herstel aan mensen zonder werkgever. Met die ervaring ontwikkelt Tulpenfonds passende vangnetten voor zelfstandigen. Begrijpelijk, betaalbaar en voor iedereen.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Tulpenfonds

Flextender

Als onafhankelijk managed service provider (MSP) begrijpen we wat er bij inhuur komt kijken. We vinden op elk gewenst moment een geschikte kandidaat en nemen alle taken uit handen die horen bij de inhuur van een externe professional.  Van contracten tot (e-)facturatie en payrolling.

Uw voordelen?

Efficiënt, goedkoper en rechtmatig inhuren, tijdsbesparing op administratieve bezigheden en de beste professionals binnen handbereik.

Tags | Reacties uitgeschakeld voor Flextender

NBBU

De NBBU is dé brancheorganisatie voor 1.300 arbeidsbemiddelaars, met name in het mkb. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid.   

Betrouwbaarheid

Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Lidmaatschap van de NBBU is daarom een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vakmanschap

De goed opgeleide, professionele intercedenten van uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen hierbij met onder meer vakinhoudelijke cursussen en trainingen en specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Transparantie

Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

Kortom, de NBBU is uw garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare flexonderneming van doen hebt.

 

Reacties uitgeschakeld voor NBBU

ABU

Grootste werkgever

De uitzendsector is van cruciaal belang voor de Nederlandse arbeidsmarkt en onze economie. Uitzendondernemingen helpen honderdduizenden uitzendkrachten aan werk en werkervaring én zorgen dat duizenden bedrijven en organisaties kunnen beschikken over flexibele arbeidskrachten.

De uitzendbranche vervult per jaar ruim één miljoen tijdelijke banen. Jaarlijks gaan ruim 770.000 mensen aan de slag via een uitzendbureau. De sector is daarmee de grootste werkgever in Nederland.

Kwaliteit en zekerheid

Leden van de ABU maken onderscheid in de arbeidsmarkt. Er zijn veel uitzendondernemingen die op commerciële basis arbeidskrachten ter beschikking stellen in Nederland. Slechts een deel daarvan is aangesloten bij de ABU. Een ABU-lid voldoet aan hoge kwaliteitseisen, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden, afdracht van sociale premies, veiligheid op de werkvloer en gedragsregels. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Omdat zij periodiek worden gecontroleerd is kwaliteit continu gewaarborgd.

Reacties uitgeschakeld voor ABU