"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

RPO Masters

RPO masters is een recruitment consultancy bureau. RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. We nemen het recruitment proces ten dele of desgewenst geheel van u over, zodat we u geheel ontzorgen. We maken duidelijke afspraken over de recruitment werkzaamheden die we overnemen. Hierbij hoeft u niet meer een hoge bemiddelingskosten te betalen per ingevulde vacature, maar een vast bedrag onafhankelijk van het aantal beschikbare vacatures. Dit kunnen we voor een korte of lange periode doen. Hierbij is onderscheidend dat het potentiele kandidaten netwerk van uw eigendom is. Wij bouwen uw netwerk.

Ons succes zit in de holistisch aanpak. We bepalen de alle belangrijke parameters van het gehele proces. Al deze belangrijke parameters nemen we in overweging bij de recruitment strategie en de uitwerking van het recruitment plan, zoals uw bedrijfsdoelstellingen, uw bedrijfscultuur, uw bedrijfsprocessen en de bijbehorende recruitment software. We analyseren uw personeelsbehoefte op basis van trends en ontwikkelingen en verdiepen ons in de arbeidsmarkt, arbeidsmarktcommunicatie en analyseren uw employer brand. Met deze informatie optimaliseren we de processen. We laten de software aansluiten bij het proces. We gaan aan de slag met de juiste arbeidsmarktcommunicatie en/of jobmarketing om uw employer brand te verstevigen.

We trainen en begeleiden ook uw eigen medewerkers bij het overdragen naar het nieuwe recruitment proces naar de bestaande of gereorganiseerde organisatie.

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
Professioneel inhuren
Voor Gemeente Den Haag zijn zzp’ers blijkbaar tweederangs professionals

De Gemeente Den Haag maakt bij het inhuren van externe experts een opvallende keuze. Eerst komen externen aan bod die in loondienst zijn van een bureau. Pas als daar geen goede kandidaten tussen zitten, komen zelfstandig professionals in aanmerking voor de opdracht. De gemeente gebruikt daarbij de Wet DBA als motief, maar lijkt daarin niet erg consequent. [Lees meer …]