"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

OneStopSourcing

OneStopSourcing levert diensten op het gebied van inhuur, payrolling, consultancy en recruitment.

 • Sourcing
  Sourcing houdt in dat wij voor onze relaties externe professionals rekruteren, screenen en de overeenkomsten afwikkelen. Zo hebben onze opdrachtgevers wel de lusten, maar niet de lasten van het inhuren van professionals.
 • Contracting
  Wij wikkelen de contracten van onze opdrachtgevers met externe professionals af. De contractmanagers van OneStopSourcing hebben alle kennis en kunde in huis op het gebied van ZZP en freelance contracting.
 • Payrolling
  OneStopSourcing voorziet opdrachtgevers van eigen personeel, zonder dat zij hierbij werkgeversrisico’s dragen of administratieve verplichtingen hebben. Payrolling biedt organisaties de kans om flexibel te zijn terwijl daarbij de belangen van zowel opdrachtgever als professional worden beschermd.
 • ExternalStaffingDesk®
  Total Workforce Management software. Dit unieke systeem stroomlijnt de totale inhuur en werving van tijdelijke en vaste professionals en brengt deze volledig in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving. Onze relaties zijn hiermee ‘compliant’ en hebben voortaan meer grip op de totale instroom van personeel.

 

Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
Professioneel inhuren
Voor Gemeente Den Haag zijn zzp’ers blijkbaar tweederangs professionals

De Gemeente Den Haag maakt bij het inhuren van externe experts een opvallende keuze. Eerst komen externen aan bod die in loondienst zijn van een bureau. Pas als daar geen goede kandidaten tussen zitten, komen zelfstandig professionals in aanmerking voor de opdracht. De gemeente gebruikt daarbij de Wet DBA als motief, maar lijkt daarin niet erg consequent. [Lees meer …]