"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Leeuwendaal


 De juiste match.
Belangrijk is een goede match tussen organisatie en interimmanager. Daar besteden wij tijd en aandacht aan. Wij bekijken zorgvuldig over welke kennis en expertise de interimmanager moet beschikken, zodat we de juiste kandidaat voorstellen. Wij werken met schaduwmanagement. Dat doen wij systematisch. De schaduwmanagers zijn bij Leeuwendaal ervaren managers die hun sporen hebben verdiend in leidinggevende posities in het publieke domein en daarbuiten.

Onze interimmers zijn mensen met talent voor leiderschap, die snel kunnen schakelen en doelgericht te werk gaan. Mensen die de juiste toon weten te vinden, die passen bij uw organisatie en veranderingen daadwerkelijk kunnen verankeren. Zij hebben ervaring bij de overheid, in de zorg en het onderwijs. Zij spreken de taal van het vakgebied en kennen de processen. Maar dat niet alleen: ze kunnen terugvallen op de specialisten van ons bureau op het gebied van HR, management en organisatie en juridische zaken. Een interimmanager van Leeuwendaal brengt een schat aan kennis en ervaring mee.

Integrale benadering

Veel organisaties worstelen op dit moment met vraagstukken die het beste zijn op te lossen met een integrale benadering. Bijvoorbeeld flexibiliserings- of mobiliteitstrajecten, waarbij u te maken krijgt met strategische personeelsvraagstukken, loopbaanbegeleiding, assessments, trainingen, functiewaardering en juridische aspecten. Leeuwendaal heeft op elk van die onderdelen experts in huis. Leeuwendaal werkt graag met korte lijnen. Rechtstreeks onder de directie vallen acht adviesgroepen. Elke adviesgroep is bemand met adviseurs, die hun carrière ooit zijn begonnen in de publieke sector. Ze kennen de praktijk dus van binnenuit en komen daarom ook met praktische en direct toepasbare adviezen.

Onafhankelijk specialist

Leeuwendaal is sinds 1990 onafhankelijk specialist in personeel, management & organisatie en juridisch advies, met name voor de (semi) publieke sector. Dat betekent dat wij werken voor organisaties die meer personeel dan machines hebben. Daar zit hun kracht, en daar zit ook onze kracht. Onze acht adviesgroepen hebben elk hun eigen specialiteit, maar ze werken ook professioneel samen. Dit levert een unieke veelzijdigheid op.

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
Professioneel inhuren
Voor Gemeente Den Haag zijn zzp’ers blijkbaar tweederangs professionals

De Gemeente Den Haag maakt bij het inhuren van externe experts een opvallende keuze. Eerst komen externen aan bod die in loondienst zijn van een bureau. Pas als daar geen goede kandidaten tussen zitten, komen zelfstandig professionals in aanmerking voor de opdracht. De gemeente gebruikt daarbij de Wet DBA als motief, maar lijkt daarin niet erg consequent. [Lees meer …]