"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

.Hays Talent Solutions

Als één van de grootste recruitment specialisten wereldwijd plaatst HAYS gekwalificeerde kandidaten in de juiste baan.

In Nederland biedt Hays voor de invulling permanente vacature 15 specialisaties en wij dekken hiermee alles van Accounting & Finance tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Bij het inhuren van een ervaren onafhankelijke specialist op tijdelijke basis, bent u ervan verzekerd dat u het project succesvol afrond en/of dat een belangrijke positie binnen uw organisatie tijdelijk is vervuld zonder een overeenkomst voor lange termijn.

Voor de invulling van tijdelijke krachten dekt HAYS momenteel de volgende specialismen: Finance, IT, Life Sciences en Engineering.

HAYS is één van ‘s werelds toonaangevende recruitment experts op het gebied van outsourcing. Hays levert innovatieve outsourced recruitment oplossingen, waaronder die van managed service provider, door een combinatie van marktinzicht, technische uitmuntendheid en ongeëvenaarde methodiek. “Wij transformeren carrières van individuen en de prestaties van organisaties.”

Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
Professioneel inhuren
Voor Gemeente Den Haag zijn zzp’ers blijkbaar tweederangs professionals

De Gemeente Den Haag maakt bij het inhuren van externe experts een opvallende keuze. Eerst komen externen aan bod die in loondienst zijn van een bureau. Pas als daar geen goede kandidaten tussen zitten, komen zelfstandig professionals in aanmerking voor de opdracht. De gemeente gebruikt daarbij de Wet DBA als motief, maar lijkt daarin niet erg consequent. [Lees meer …]