"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

.Blue Carpet

Blue Carpet levert innovatieve software oplossingen binnen het zich snel ontwikkelende HR-domein.

Organisaties die snel kunnen inspelen op veranderingen zijn het meest succesvol en flexibele organisaties hebben de toekomst. Talent identificeren en zichtbaar maken is hierbij cruciaal.

Met onze software-oplossingen HR Manager en Recruit Myprofile en MyProfile inCompany faciliteren wij individu en organisatie om talent maximaal te laten renderen. In het hart van onze platformen bevindt zich Profile Manager, ook wel ePortfolio of competentiepaspoort genoemd. Daarmee geven we een groeiend aantal werknemers, zzp’ers en studenten een persoonlijk ontwikkelinstrument in handen gedurende hun gehele loopbaan.

Bij Blue Carpet werken gedreven, eigengereide professionals. We zijn begeesterd door onze visie dat Talent Management beter kan, getalenteerd in het verbeteren van HR-processen, en bekwaam in het leveren van state-of-the-art software.

Contact

  • www.bluecarpet.nl 
  • Bel ons: 035 – 626 14 66
  • Bezoek ons : Oude Utrechtseweg 16, 3743 KN Baarn
  • Mail ons:  contact@bluecarpet.nl
Naar website
Terug naar de keuzetool
Vind advies & tooling

Vind uw beste adviesbureau, MSP of broker

Advisering organisaties over flexibele schil, inhuur ZZPers, verhouding vast- en flexibel personeel, brokers, contractmanagement, Managed Service Providors (MSP)

Vind advies & tooling
Vind bemiddelingsbureaus

Ondersteuning bij het vinden van interim professionals

Overzicht van bureaus die bemiddelen tussen opdrachtgever en ZiPer.

Vind bemiddelingsbureaus
Vind websites & apps

Tools en informatie voor zelfstandige professionals

Websites met informatie voor en over flexmarkt en ZP’ers, belangenbehartigers en verwijzingen naar handige app’s en tools voor ZP’ers.

Vind websites & apps

Vind alle interim opdrachten bij organisaties

De ZiPconomy marktplaatsenkaart is een overzicht van meer dan 200 organisaties (non profit en profit) die een (eigen) online marktplaatsen, inhuurdesks of jobboard gebruiken voor het inhuren van zelfstandige interim professionals / zzp’ers .

Vind Marktplaatsen
Vind jobboards

Vind commerciële opdrachten met interim opdrachten

Matching van vraag en aanbod van ZiP-opdrachten

Vind jobboards
VMS tool banner
VMS Selectie tool

Vind uw Vendor Management Systeem

Maak een selectie uit een 15-tal voor de Nederlandse markt beschikbare Vendor Management Systemen (VMS) om uw externe inhuur mee te beheren en te sturen.

VMS Selectie tool
Professioneel inhuren
Voor Gemeente Den Haag zijn zzp’ers blijkbaar tweederangs professionals

De Gemeente Den Haag maakt bij het inhuren van externe experts een opvallende keuze. Eerst komen externen aan bod die in loondienst zijn van een bureau. Pas als daar geen goede kandidaten tussen zitten, komen zelfstandig professionals in aanmerking voor de opdracht. De gemeente gebruikt daarbij de Wet DBA als motief, maar lijkt daarin niet erg consequent. [Lees meer …]