"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Samen de wereld rond

14 oktober 2021

We spreken al een aardig woordje over de grens. En jij?

De groei van de MSP markt kende nauwelijks vertraging in 2020 en raakt inmiddels weer volop op stoom. Een groeiend aandeel van middelgrote organisaties die Europees opereren, ziet MSP als een dienstverlening met toegevoegde waarde. Tegelijkertijd maken grote, internationale organisaties de stap naar Total Talent Management. Nétive anticipeert op deze ontwikkelingen en om je te vertellen hoe, organiseren wij speciaal voor onze MSP partners en externe adviseurs het evenement: samen de wereld rond!

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze ochtend vertellen we over onze internationale groeistrategie met een sleutelrol voor onze partners; een best practice internationale inhuur case en onze aanpak bij het implementeren en duurzaam ondersteunen van een internationaal inhuurprogramma. Dit doen we online, in een interactief format.

 

Meld je alvast aan!

Spreekt het onderwerp je aan en wil je op de hoogte blijven van details? Registreer jezelf dan alvast en houd 14 oktober vrij tussen 9:30 en 11:30. Houd verder onze nieuwsbrief in de gaten en volg onze linkedinpagina voor updates!

Inschrijven