"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De Arbeidsmarkt van Morgen

12 november 2021

De NBBU organiseert sinds 2013 tweemaal per jaar een congres rond het thema ‘De Arbeidsmarkt van Morgen’. Met inbreng vanuit de dagelijkse praktijk, wetenschap en beleid worden verkenningen gedaan naar inhoudelijke en procesmatige vraagstukken.

Op 12 november 2021, van 10.00 tot 13.30 uur, organiseert de NBBU een nieuwe bijeenkomst in de Fokker Terminal in Den Haag waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

In de permanente oriëntatie op die vraagstukken denken wij dat het noodzakelijk is, het morgen van de arbeidsmarkt iets te verruimen, naar mogelijke vragen die overmorgen betreffen.

We zien allemaal dat informatie en data van steeds grotere invloed zijn op de economie en de huidige economische modellen. Zijn die modellen en uitgangspunten aan vervanging toe? Wij denken dat we ons op een omslagpunt bevinden, waarbij het nodig is om nieuwe inspiratie en visies met elkaar te delen om een creatieve omgeving te creëren waarin de  bestaande veranderingen een uitdaging vormen in plaats van een bedreiging. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn en dagen u uit het gesprek met elkaar aan te gaan.

  • Op die tafels: de vele opvattingen, meningen en visies die er zijn met betrekking tot overmorgen, onderverdeeld naar verschillende krachtenvelden.
  • Aan de tafels: autoriteiten die de wereld van werk geven/organiseren begrijpen, die de wereld van werken kennen. Een wetenschapper bekend met vernieuwing en veranderen van maatschappij ordening en twee autoriteiten die breed zicht hebben op maatschappelijke vraagstukken.
  • Om de tafels: deelnemers aan de conferentie die vragen, suggesties of ideeën hebben.
  • Onder leiding: van een zoekende en confronterende moderator.

We nodigen u van harte uit een bijdrage te leveren aan ons congres en zien u graag op 12 november 2021 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Inschrijven