"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Consultancybureau INNOPAY lanceert netwerk met top van specialistische freelancers

Met een ‘Associates Community’ wil het bureau inspelen op de agile workforce trend en op de wens van ervaren experts om als zelfstandige te werken.

INNOPAY, consultancybureau op het gebied van digitale transacties, lanceert de Associate Community: een netwerk van zorgvuldig geselecteerde zelfstandige professionals met een expertise op het gebied van digitale transacties. “Organisaties moeten vandaag de dag flexibel zijn om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoeften van klanten. Toegang tot gespecialiseerd talent is daarbij in toenemende mate lastig”, vertelt Matthijs Ros, Director bij INNOPAY. “Onze missie is om organisaties hierin te helpen en met de community kunnen we dit realiseren.”

De INNOPAY Associate Community bestaat inmiddels uit zo’n 200 associates. Allen specialisten in digitale transacties maar elk met een eigen expertisegebied, zoals legal, cybersecurity, marketing, blockchain, etc.

“Hierdoor kunnen we voor iedere opdracht een passend, hybride team samenstellen bestaande uit eigen medewerkers, professionals uit de Associates Community en medewerkers van de klant. Op deze manier zijn we in staat om opdrachtgevers optimaal te begeleiden in hun ontwikkeling op het gebied van digitale transacties.”

Klanten: toegang tot de top tien procent beste professionals

Met de community speelt INNOPAY in op een trend binnen de arbeidsmarkt, namelijk dat steeds meer hoogopgeleide professionals kiezen om voor zichzelf te werken. Dankzij het netwerk krijgen zij toegang tot kennis, training, sparring en de mogelijkheid om voor aansprekende organisaties te werken.

Het consultancybureau screent zorgvuldig om de top tien procent specialistische freelancers te selecteren voor het netwerk. Er wordt niet alleen gekeken naar de expertise, maar ook of er een match is met de cultuur van het bedrijf. Dankzij het netwerk kan het bureau bij ieder project de juiste professionals selecteren. Klanten profiteren hierdoor van de beste professionals uit de markt, zonder dat zij deze zelf hoeven te zoeken en contracteren.


 

Startup Webinar

Nieuwsgierig wat er nog meer aan nieuwe initiatieven op de rol staat in 2020 rond inhuur, zelfstandigen en recruitment? Volg het ‘What’s new in 2020’ webinar tijdens de ZiPconomy/Werf& WebinarWeek en hoor de pitch van drie nieuwe startups. Vrijdagmiddag 14 feb, 14.30 uur. Inschrijven kan hier.

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie