"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Tweede eMagazine Interim-Management anno 2019 online

Het eerste eMagazine over interim-management voorzag duidelijk in een behoefte getuige de vele positieve reacties die wij ontvingen. In dit nieuwe eMagazine maken we een verdieping naar het landschap van de interim-management markt anno 2019.

Het nieuwe initiatief van de ZiPconomy-redactie van een eMagazine over interim-management is goed ontvangen. Onze ambitie is om vier keer per jaar een nummer uit te geven, in samenwerking met een aantal kennispartners.

Als interim-management al bestaat vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw, wat is er dan in al die tijd veranderd? Of is het vak sleets geworden en vindt vernieuwing nauwelijks plaats. In deze editie van ZiPmagazine een selectie van beschouwingen over het vak, zowel inhoudelijk als op het gebied van marktonderzoek. Ook besteden we aandacht aan wetgeving en hoe inhuur van interim-management door opdrachtgevers ondersteund kan worden.

Je kunt het eMagazine lezen via deze link. Wij wensen je veel leesplezier en horen graag wat je ervan vindt!

Joke Twigt (hoofdredacteur Interim Magazine) en Hugo-Jan Ruts (uitgever ZiPconomy)

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie