"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Doe mee aan het onderzoek ‘Stand van Werven’ en win!

Hij komt er weer aan: de ‘Stand van Werven’. Dit is een onderzoek vanuit de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en Werf& waar alle verwachtingen voor 2019/2020 op een rij worden gezet. Voor de zesde keer worden ruim 200 wervingsprofessionals ondervraagd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Het onderzoek

Stand van Werven achterhaalt de belangrijkste trends, ontwikkelingen en prioriteiten voor wervingsprofessionals. Het aantal zzp’ers en freelancers neemt nog altijd toe. Voor organisaties blijft het dus enorm belangrijk om ontwikkelingen in de werving van freelancers in de gaten te houden. Een zzp’er verdient immers een andere benadering op de arbeidsmarkt dan vaste krachten.

Het resultaat

De resultaten van het onderzoek verschijnen in de ‘Stand van Werven’-rapportage, waar je als deelnemer van het onderzoek de primeur op hebt. Ook worden de inzichten gebruikt in whitepapers, infographics en trainingen van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Hoe kan ik bijdragen?

Heb je 10 minuutjes de tijd? Doe dan mee aan het onderzoek door deze korte vragenlijst in te vullen. Laat je inspireren door relevante onderwerpen in het wervingsvakgebied. Als dank voor jouw deelname krijg je als eerste de resultaten van het onderzoek te lezen.

Win mooie prijzen!

Tevens maak je door middel van het invullen van de vragenlijst kans op een van de volgende mooie prijzen (van ieder 3 ter beschikking gesteld):

De Stand van Werven 2018

Benieuwd naar de resultaten van afgelopen jaar? Download dan hier de rapportage ‘Stand van Werven 2018’.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie