"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

HR HORIZON 2019: Breed programma over de toekomst van vast en flex

Op 13 juni aanstaande organiseert Brainnet in Spant! in Bussum het evenement HR Horizon. Het belooft een dynamische en inspirerende dag te worden vol praktische informatie en ‘food for thought’. Ofwel: ‘In één dag alles over de toekomst van Vast en Flex’.

Het programma is gericht op HR-professionals en op inkoopspecialisten. Voor beide groepen is het relevanter dan ooit om stil te staan bij het optimaliseren van de eigen workforce, zo licht Brainnet-directeur Anne Meint Bouma de focus van het evenement toe: “In tijden van hoogconjunctuur is het niet altijd makkelijk om als werkgever de juiste focus op het totale werknemersbestand te behouden. In de flow van ‘getting the job done’ bestaat het risico dat organisaties vervallen in kortetermijndenken en zich blindstaren op het binnenhalen van die ene specifieke kandidaat. Ook gebeurt het dat er een externe kandidaat voor een opdracht wordt binnengehaald terwijl er ook intern mensen beschikbaar zijn om de opdracht uit te voeren. Het blijft een gemiste kans dat er binnen veel organisaties een dikke muur zit tussen vast en flex. Het integraal kijken naar vast en flex biedt juist mogelijkheden om actief en creatief oplossingen te bedenken voor opdrachten, projecten en het reguliere werk.”

Zie ook deze column van Anne Meint Bouma op ZiPconomy en dit artikel op HRPraktijk.nl.

Prominente sprekers zorgen voor de nodige inspiratie. Onder meer Aukje Nauta, Herman Pleij, Rolf Schrama, Hugo-Jan Ruts, Deborah Nas, Kees Blokland, Maaike Kooter en Tom Haak zullen het podium betreden. In workshop- en Q&A-settings kunt u concrete antwoorden krijgen op uw praktische vragen.

Uiteenlopende onderwerpen zullen de revue passeren. Denk aan de vraag hoe je inhuur juridisch ‘future proof’ maakt, aan een workshop over de ‘candidate experience voor zp’ers’ en aan keynotes over inclusiviteit. Spreker Rolf Schrama gaf in dit interview vast een voorproefje.


HR Horizon: Optimise the Workforce

Op 13 juni organiseert Brainnet in Spant! In Bussum HR Horizon, hét evenement voor HR- en Inkoopspecialisten die graag vooruitkijken en alles willen weten over de toekomst van vast en flex.

Een greep uit het programma:

  • Schaarste bestaat niet, mits je vast en flex optimaal benut
  • Inhuur juridisch Future Proof maken; hoe doe je dat?
  • Candidate Experience bij inhuur zzp’ers; do’s & dont’s
  • Inkoop- en HR Hackathon: zie hoe gemeenschappelijke denkkracht leidt tot eenvoudige oplossingen
  • Speeddaten met specialisten: antwoorden op uw meest prangende vragen
  • En natuurlijk: inspirerende keynotes – onder andere van Rolf Schrama – thematische masterclasses, live media-coverage door BNR Newsroom en ZiPconomy, volop netwerkmogelijkheden en een afsluitende borrel.

Informatie & aanmelden: www.hrhorizon.nl


 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie