"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

De Staffing Groep komt met detacheringslabel voor IT

Intermediair uit Nieuwegein wil een eigentijdse vorm van detacheren aan gaan bieden.

De Staffing Groep gaat zich met een nieuw label gericht toeleggen op het detacheren van IT management en support rollen. Deze specifieke dienstverlening start officieel 21 maart onder de naam KwiiK.

Geen onbekend terrein

Ondanks dat het geen onbekend terrein is voor De Staffing Groep wordt KwiiK (spreek uit als kwiek) nu geïntroduceerd als specifieke dienstverlening op het gebied van detachering.

De overheid versterkt met gerichte wet- en regelgeving het in dienst nemen van werknemers.

Wessel van Alphen, CEO van De Staffing Groep: “De overheid versterkt met gerichte wet- en regelgeving het in dienst nemen van werknemers. Dit gebeurt echter nog op een traditionele wijze en dat gaan wij met KwiiK doorbreken met een nieuw concept, naast het contracteren en detacheren van Zelfstandig Professionals. Dit concept is gestoeld op het binden en boeien van medewerkers. Fit en gezond leven is goed voor werknemers en werkgevers. Het ziekteverzuim is lager en medewerkers zijn gemotiveerd te presteren. Dit is onder andere te zien bij het Zweedse softwarebedrijf Mimer AB, die dit ook als uitgangspunt gebruikt. Met ons nieuwe label richten wij ons op geestelijke en lichamelijke fitheid voor onze medewerkers. Hiermee gaan wij nieuwe medewerkers binden, waar onze opdrachtgevers profijt van gaan hebben. Wij hebben er vertrouwen in dat wij met Kwiik een verdere invulling geven aan Total Talent Management, in aansluiting op onze uitbreiding afgelopen jaar met People4Office. Wij zien met trots de toekomst tegemoet.”

KwiiK

Met het nieuwe label wil de intermediair uit Nieuwegein een eigentijdse vorm van detacheren aan gaan bieden. Van Alphen: “De werkzaamheden op zich zijn niet nieuw, de manier waarop we ze binnen KwiiK aan gaan bieden wel. Dit doen wij door op een andere manier aandacht te geven en verbinding te zoeken. Vanzelfsprekend met mooie opdrachten bij klanten, maar ook met vele activiteiten daarbuiten. Gericht op kennis, plezier, gezondheid en fitheid. Het zal ten goede komen aan de medewerkers én opdrachtgevers”.

De Staffing Groep helpt organisaties om de ‘flexibele schil’ optimaal in te zetten. Het bekendste label is IT-Staffing, gespecialiseerd in bemiddelen van IT-specialisten op vrijwel ieder vlak. Afgelopen jaar is daar de dienstverlening van recruitmentspecialist People4office aan toegevoegd. Met de introductie van KwiiK wil De Staffing Groep detachering eenzelfde en meer onafhankelijke plaats in laten nemen binnen het totale aanbod.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie