"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Detacheerder Sciopeng gaat verder onder de naam Bender

Sciopeng, detacheerder en opleider in het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg, voert een naamsverandering door. Vanaf nu heet het bedrijf ‘Bender’.

Directeur René Noordhof over de naamswijziging: “We hebben onze professionals de vraag gesteld: waar kom jij je bed voor uit? Het bleek dat onze professionals in het publieke domein werkgeluk ervaren door de betekenis die het werk heeft voor de ander. De professionele en persoonlijke aandacht voor hen die het zo hard nodig hebben’.  Ons motto: ik ben d’r voor jou. Bender voor jou.

Aandacht

“Aandacht voor groei van onze 350 professionals staat centraal” zegt Noordhof. “Dit doen wij middels detachering, traineeships en opleidingen. Doordat wij vanuit goed werkgeverschap uitgebreid stilstaan bij het selecteren van de juiste opdracht, doordat ze regelmatig van opdracht en organisatie wisselen en doordat ze alle kans krijgen om zich blijvend te ontwikkelen via de Bender Academie.”

“Met deze nieuwe naam en een nieuwe huisstijl willen we nog meer benadrukken dat we ons dagelijks inzetten voor groei in het maatschappelijk domein. Met aandacht voor zorgaanbieders, gemeenten en overige overheidsinstellingen. Aandacht voor de burger met schulden, de werkzoekende, het gezin met jeugdproblemen, die zorgbehoevende cliënt. En voor die betere en veiligere woonomgeving. Met alle aandacht, Iedere dag opnieuw. Voor diegenen die het zo hard nodig hebben.”

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie