"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Voor de vijfde keer: 5 keer 5 webinars over de wereld van inhuur en recruitment.

Alles willen weten over de laatste trends op het gebied van recruitment en inhuur? Van 11 tot en met 15 februari organiseren Werf& en ZiPconomy weer een nieuwe Webinar Week, waarin het hele werkveld aan bod komt.

Het concept is zo langzamerhand bekend. De inhoud is elke keer weer nieuw.

Tussen 11 en 15 februari organiseren Werf& en ZiPconomy weer hun webinarweek. In totaal 25 boegbeelden, specialisten en ervaringsdeskundigen laten in deze week in een gratis webinar van steeds 40 minuten hun licht schijnen over de in hun ogen belangrijkste ontwikkelingen. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen.

Vijf thema’s, 25 inleiders

Elke dag in de week heeft zijn eigen thema, van arbeidsmarktcommunicatie tot HR-technologie en flexibilisering.

  • Maandag 11 februari: Recruitment
  • Dinsdag 12 februari: Professioneel inhuren in de praktijk 
  • Woensdag 13 februari: Employer Branding
  • Donderdag 14 februari: Arbeidsmarkt, inhuur en flex
  • Vrijdag 15 februari: Candidate Experience

Voor de vijfde keer georganiseerd

ZiPconomy en Werf& organiseren de Webinar Week in februari alweer voor de vijfde keer. ‘Zie het als dé kans om in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex. En dat gewoon, van achter je eigen computer’, zegt Geert-Jan Waasdorp, initiatiefnemer en uitgever van Werf&. Gezien de eerdere edities mikken de organisatoren op 10.000 inschrijvingen.

Trends en actualiteit rond inhuur

‘Er gebeurt ontzettend veel op de arbeidsmarkt’, vult Hugo-Jan Ruts aan. ‘We hebben dan ook weer een mooi en gevarieerd programma samengesteld met elke dag actuele thema’s. Voor de ZiPconomy lezers zullen in ieder geval de dinsdag en donderdag zeer relevant zijn.

Op die dagen staat onder andere de politieke actualiteit rond de nieuwe gezagscriteria inhuur zzp centraal en is er veel aandacht voor thema’s als ‘schaarste’ en de voor- en nadelen van uitbesteden of juist zelf organiseren van inhuur en recruitment. Wim Davidse praat over modern opdrachtgeverschap, Mark van Assema beschrijft het maken van een business case rond total talent management.

De donderdag sluiten we af met een webinar over de dynamiek van de zzp-markt (veel cijfers). Daarna een politiek debat. Mei Li Vos, bestuurder van de AVV en Lijsttrekker PvdA Eerste Kamer en Mirjam de Blécourt, toonaangevende arbeidsrechtadvocaat en op plek 9 van de VVD Eerste Kamer advieslijst, gaan met elkaar in debat over de toekomst van het zzp-stelsel.

Meedoen?

Niets missen? Meld je dan nu gratis aan! Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma en de inhoud van de webinars.

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts