"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Al meer dan 4.000 inschrijvingen voor Webinar Week. Alles over recruitment, inhuur en HR.

Veel belangstelling voor een unieke week vol met webinars met allerlei actuele thema’s uit de wereld van recruitment, inhuur en HR.

Er zijn al meer dan 4.000 inschrijvingen voor de 25 webinars die volgende week worden gegeven, in de tweede Webinar Week van de geschiedenis.

Werf&, ZiPconomy en HRZone organiseren van 25 tot en met 29 september in totaal 25 webinars, rondom 5 actuele thema’s in de wereld van recruitment, arbeidsmarkt, inhuur en HR.

Elke dag heeft een ander thema, variërend van Total Workforce Management tot Data Driven Recruitment. Deelnemers kunnen zo gewoon vanaf hun telefoon of desktop snel op de hoogte worden gebracht van alle trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt binnen vast en flex.

Twee dagen over ‘professioneel inhuren’ en ‘total talent management’

Twee dagen staan nadrukkelijk in het teken van ‘inhuur’: dinsdag 26 september staat ‘professioneel inhuren’ centraal en vrijdag 29 september ‘total talent management’.

Op die dagen komen zowel meer operationele als strategische onderwerpen aan bod: wie pakt de regie bij inhuur, hoe betrek je de hele organisatie, ‘the new way of work’, moderne arbeidsverhoudingen, employer branding voor externen, alles over StiPP en andere wettelijke verplichtingen, een debat over het nut van MSP’s,  Trends, tools in Total Workforce Management en de praktische invulling daarvan.

Plus twee zeer actuele thema’s: de pricacy-wetgeving GDPR in de wereld van recruitment & inhuur en een webinar over de (waarschijnlijke) plannen van het nieuwe kabinet en, de zelfstandigen en o.a. de Wet DBA.

Inschrijven

We gaan hard richting de 5.000 deelnemers.  Er is ook onbeperkt plek en het kost nog steeds niets.

Alle informatie plus mogelijkheid in te schrijven vind je op deze speciale website.

Hugo-Jan Ruts is 'editor-in-chief' en uitgever van ZiPconomy. Bekijk alle berichten van Hugo-Jan Ruts