"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Unieke Webinar Week. 25 thema’s belicht. Alles over de arbeidsmarkt. Vast, flex en interim.

In de Webinar Week van Werf& en ZiPconomy spreken 25 (inter)nationale experts spreken kijkers en luisteraars bij over de meest recente trends op de (flexibele) arbeidsmarkt. Onmisbaar voor recruiters, inhuurprofessionals, HR-inkopers en arbeidsjuristen. Deelname is gratis.

Tussen 13 en 17 februari organiseren Werf& en ZiPconomy een hele week gewijd aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van thema’s als Employability, Loopbaan en Mobiliteit, HR & flex en Arbeidsmarktdata en -technologie.

In totaal 25 experts spreken de kijkers en luisteraars in de webinarweek bij over de meest recente trends. De week richt zich op een brede doelgroep: van recruiters tot inhuurprofessionals, en van inkopers tot arbeidsjuristen. 

Gewoon, van achter je eigen computer

‘Zie het als dé kans om in één week op de hoogte te worden gebracht van alle relevante ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en vast en flex. En dat gewoon, van achter je eigen computer’, zegt Geert-Jan Waasdorp, uitgever van Werf& en initiatiefnemer van de unieke week

Nieuwe kansen en vraagstukken

‘Er gebeurt ontzettend veel op de arbeidsmarkt’, vult Hugo-Jan Ruts aan. ‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant. Dat biedt nieuwe kansen voor organisaties, maar ook nieuwe vraagstukken.’

‘Dat vast en flex naar elkaar toe groeien is interessant en biedt kansen

De uitgever van ZiPconomy ziet de webinarweek niet alleen als een mooie manier om al die ontwikkelingen te duiden. Ook wil de mede-initiatiefnemer de luisteraar praktische handvatten mee te geven om met die ontwikkelingen om te gaan. ‘Een breed programma, met deels internationale sprekers, geeft iedereen die met de arbeidsmarkt bezig is de mogelijkheid om goed aan 2017 te beginnen.’

10 keynotes, 5 webinars per dag

Elke dag in de webinarweek krijgt 1 hoofdthema mee, en een dagvoorzitter. Er zijn in totaal 10 keynote sprekers, en 5 webinars per dag. Samen zorgen die dus voor in totaal 25 webinars, over de hele week heen. Op twee van de vijf dagen zal met name de wereld van inhuur, recruitment en HR in relatie tot externe professionals centraal staan.

Tijdens en voorafgaand aan de week zullen zowel Werf& als ZiPconomy inhoudelijk verslag doen van de bevindingen. De beide organisaties verwachten enkele duizenden deelnemers aan de in totaal 25 webinars, die ook na afloop van de week nog beschikbaar zullen blijven.

webinarweek werf& zipconomy

Sprekers tot nu toe

Enkele sprekers die deelnemen zijn Gerry Crispen (oprichter van CareerXroads.com), Anouk Kon (‘evangelist’ bij Indeed) en Marleen Deleu (expert in flexibele arbeid). Ook Mark Bassie (Flex-Beheer), de bekende (emeritus) HR-hoogleraar Rob Vinke, fiscalist Tjako Streefland over alle ins en outs rond juridische zaken rond inhuur zelfstandigen), Karin Manuel over Futuring Organisations’. (een HRM perspectief op aantrekkelijk werkgeverschap voor Millennials), Peter Reagan (van het Amerikaanse Staffing Industry Analysts over de internationale trends rond inhuur en de rol van HR en inkoop), Thijs Maters (van Staffing Award winnaar Harvey Nash) over hoe je lijnmanagers betrokken houdt bij een centraal inhuurproces en Dzjeng-oprichter Wim Davidse hebben hun medewerking toegezegd. Daarnaast veel aandacht voor praktijkcases rond inhuur externe professionals.

Meedoen?

Niets missen? Meld je dan nu (gratis!) aan  Of kijk eerst hier voor meer informatie over het programma, de inhoud van de webinars en inschrijving.

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie