"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

HR specialist Compagnon weer volledig in vertrouwde handen.

Hetty Moll en Frank Roders, oprichters van HR-specialist Compagnon, hebben op 31 augustus het 50% belang dat Antea in hun bedrijf had teruggekocht.

Hetty Moll en Frank Roders, oprichters van HR-specialist Compagnon, hebben op 31 augustus het 50% belang dat participatiemaatschappij Antea in hun bedrijf had teruggekocht. Antea participerende sinds zes jaar in Compagnon.

Hetty Moll, directeur van Compagnon: “Wij kijken met plezier terug op de samenwerking met Antea. Wij hebben hen leren kennen als een betrokken, loyale business-partner”. Frank Roders: “Ook in de moeilijke crisisjaren die wij hebben gekend, is Antea niet in paniek geraakt en zijn ze ons blijven steunen. Nu we in rustiger vaarwater terecht zijn gekomen was het voor beide partijen een geschikt moment om tot uitkoop van het door Antea gehouden belang te komen. We zijn Antea dankbaar voor de bijdrage die ze hebben geleverd en de geboden kans om ons belang uit te breiden.” Compagnon groeit de afgelopen tijd weer flink.

Robert De Boeck, directeur van Antea: “Na 6 jaar vinden we de tijd rijp om tot verkoop van ons belang over te gaan. Hoewel er meerdere opties waren, hebben we de voorkeur gegeven aan terugverkoop aan het management. We achten dit een goede zaak voor het bedrijf.”  

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie