"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Patrick Tiessen, Jurrien Koops in SIA 2016 Europe Staffing Top 100

Het Amerikaanse Staffing Industry Analysts stelt jaarlijks een lijst op van de 100 meest invloedrijke mensen in de wereld van flex en staffing.

In de 100 van Europa staan dit jaar staan onder Patrick Tiessen (Netive) en Jurrien Koops (ABU).

Het Amerikaanse Staffing Industry Analysts stelt jaarlijks een lijst op van de 100 meest invloedrijke mensen in de wereld van flex en staffing. In de top 100 voor Europa staan dit jaar staan onder Patrick Tiessen (Nétive) en Jurriën Koops (ABU). Daarnaast de nodige CEO’s en CFO’s van de grote uitzendreuzen als Randstad, Adecco en Manpower.

In de top 100 staan 11 Nederlanders, waarmee we derde staan in deze ‘medaillespiegel’ . Na Groot-Britannie  en Frankrijk.  Overigens wel vier minder dan in 2015. Maar toch nog een flinke score, niet zo onlogisch gezien onze status als ‘flexkampioen’. De volledige lijst is hier terug te vinden.

top100

 

De ZiPredactie plaatst hier interviews en eigen artikelen. Daarnaast persberichten, aankondigingen of (met toestemming) overgenomen artikelen. (contact: info[AT]zipconomy.nl) Bekijk alle berichten van ZiPredactie