"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Flexibilisering strategisch aanpakken ten tijde van de invoering van de wet DBA, hoe gaan we dat doen?

Op Nationale FlexPraktijkdag van afgelopen donderdag gaven tal van experts uit wetenschap, juridische praktijk en de inhuurpraktijk hun visie op het landschap van strategisch inhuur. Dat leverde flink wat discussie, vragen en antwoorden op. Mark van Assema zet alle opgedane inzichten nog eens op een rij.

Op Nationale FlexPraktijkdag van afgelopen donderdag gaven tal van experts uit wetenschap, juridische praktijk en de inhuurpraktijk hun visie op het landschap van strategisch inhuur en actuele wetgeving. Dat leverde flink wat discussie, vragen en antwoorden op. Mark van Assema zet alle opgedane inzichten nog eens op een rij.

Mark is HR projectleider en adviseur voor het groeien naar Total Talent Management of Integraal Talent Beheer. Hij staat daarin voor een gelijke behandeling van alle werkenden, door HR en de rest van de organisatie, los van hun contractvorm. Hierover schreef hij samen met Marleen Deleu het boek Mis geen Talent. Mark heeft een sterke IT achtergrond en kan hiermee een HR organisatie goed helpen om de vertaling te maken van wensen naar techniek. Hij zet graag innovatieve HR technologie in zodat alle werkenden zich kunnen ontwikkelen naar een volgende stap. In 2017 heeft hij HRTechReview.nl opgericht om objectief inzicht te geven in de HR Tech markt in Nederland. Bekijk alle berichten van Mark van Assema