"Exploring the future of work & the freelance economy"
SLUIT MENU

Co creating workforce. Hoe organisaties samen een freelance poule opbouwen en beheren?

In dit webinar legt Noel Wilson, co-founder van het freelance managementsysteem (FMS) Jellow, uit wat de theorie én praktijk is van deze vernieuwende manier van werken. 

Freelancers zijn niet meer weg te denken in de zakelijke dienstverlening en dat aantal zal de komende jaren alleen maar verder toenemen. Om niet (te) afhankelijk te zijn van derden wil je als organisatie zelf kunnen beschikken over een interessant netwerk van freelancers zodat je snel en betaalbaar over de juiste professionals kan beschikken.

Zo’n netwerk kan ook helpen bij het binden en boeien van freelancers en kan ervoor zorgen dat organisaties de regie (terug) krijgen over het inhuurproces. Maar hoe bouw en beheer je een interessant freelancenetwerk?

Jellow helpt bedrijven en overheden bij deze stap. Naast het opbouwen en uitbouwen van een eigen netwerk verbindt Jellow de individuele netwerken van organisaties aan elkaar. Op deze manier bouwen alle deelnemende organisaties samen aan één groot en actueel netwerk van goede freelance professionals.

Noel Wilson, co-founder van het freelance managementsysteem (FMS) Jellow, over de theorie én praktijk van deze vernieuwende manier van werken.

 

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen zonder tussenkomst van een intermediair. Bekijk alle berichten van Jellow